GoTorch with existing Plasma Cam software

Post your questions or tips on Plasmacam software in this topic.
Post Reply
loys
Posts: 1
Joined: Fri May 22, 2020 10:15 am

GoTorch with existing Plasma Cam software

Post by loys » Tue Nov 17, 2020 12:02 pm

New to the Forum, I am a HS teacher and was curious if anyone could help.
I have Design Edge registered on my computer for use on a 4x4 PlasmaCam table. We just received a 2x2 GoTorch table at our school. I would like to run both machines on my one computer. Has anyone run two machines with one computer? I have not installed the software for the GoTorch yet, do I need to if I have it on the computer already for the PlasmaCam?
Thanks,
Steve

adbuch
Elite Contributing Member
Elite Contributing Member
Posts: 1226
Joined: Thu Sep 21, 2017 5:22 pm
Location: Tucson, Arizona
Contact:

Re: GoTorch with existing Plasma Cam software

Post by adbuch » Tue Nov 17, 2020 8:45 pm

Hi Steve,
If you don't already have it, you will need to purchase the Customizable Size upgrade for Design Edge in order to change the size of the table so Design Edge sees a 2x2 table size. You can't run both tables at the same time from the same computer, only one at a time.
Thanks,
David

Post Reply

Return to “Plasmacam - DesignEdge”

Industry Pros use FastCut CNC