It is currently Tue Dec 12, 2017 2:40 pm

 

AVC problem on my Tracker

Tracker Hardware discussion forum
ce offroad
Posts: 18
Joined: Wed Jun 24, 2009 5:29 pm

AVC problem on my Tracker

Postby ce offroad » Tue Aug 18, 2009 2:22 pm

I am having an AVC problem on my tracker after I had to reload my computer after a harddrive crash. the AVC is jumping like a vibrating motion,when I turn off the AVC it smooths out. Im pretty sure it's in the software because it was working fine before I changed the hard drive. any ideas?

ce offroad
Posts: 18
Joined: Wed Jun 24, 2009 5:29 pm

Re: AVC problem on my Tracker

Postby ce offroad » Fri Aug 21, 2009 10:16 am

Nobody has a clue? Huh.....

fab-man
Posts: 38
Joined: Fri Apr 17, 2009 11:53 am

Re: AVC problem on my Tracker

Postby fab-man » Fri Aug 21, 2009 11:25 am

I saw your post, I wish i could help you out but I have no clue what the problem might be.

I'm responding because I was thinking about buying a new machine and Tracker was one that I was serious about. Tracker systems come with a factory installed computer...are they not able to help you out? Have you had a lot of problems with them not helping you out with tech support problems? I always heard their support was good?!

Hope you get this solved, try sending a PM to a member named "leatherhands"...he seems to have some experience with the Tracker systems.

fab-man

jim fry
Posts: 9
Joined: Sun Jul 19, 2009 3:49 pm
Location: Tempe,az
Contact:

Re: AVC problem on my Tracker

Postby jim fry » Fri Aug 21, 2009 1:38 pm

What happen if you try to un install the software and then re install it?

ce offroad
Posts: 18
Joined: Wed Jun 24, 2009 5:29 pm

Re: AVC problem on my Tracker

Postby ce offroad » Tue Aug 25, 2009 9:33 am

fab-man wrote:I saw your post, I wish i could help you out but I have no clue what the problem might be.

I'm responding because I was thinking about buying a new machine and Tracker was one that I was serious about. Tracker systems come with a factory installed computer...are they not able to help you out? Have you had a lot of problems with them not helping you out with tech support problems? I always heard their support was good?!

Hope you get this solved, try sending a PM to a member named "leatherhands"...he seems to have some experience with the Tracker systems.

fab-man

I use Trackers tech alot and they have always been very helpful,they have fantastic tech support but since justin told me to sign up here on this forum I thought I would give you all a shot at it.

I am going to try and reload the cut software again today and see if that clears it up. Thanks guys for the input.

ce offroad
Posts: 18
Joined: Wed Jun 24, 2009 5:29 pm

Re: AVC problem on my Tracker

Postby ce offroad » Wed Aug 26, 2009 10:01 am

leatherhands wrote:Got er fixed yet?

Leatherhands

didn't get to it yet,I am in the middle a building a rollcage right now and have not needed it yet. maybe today sometime???

ce offroad
Posts: 18
Joined: Wed Jun 24, 2009 5:29 pm

Re: AVC problem on my Tracker

Postby ce offroad » Thu Sep 24, 2009 7:54 pm

update:
I did reinstall the software and it did not help,I adjusted the sensitivity from 1 to 8 and it has helped but I do not think this is the cure.

jim
Elite Contributing Member
Elite Contributing Member
Posts: 67
Joined: Thu Jun 25, 2009 7:48 am

Re: AVC problem on my Tracker

Postby jim » Thu Sep 24, 2009 8:34 pm

Hey ce ofroad
I have had my tracker for 3 years now thats a new problem to me but if you want to call me we can sit in front of our computers and make sure all are settings are the same. I am always looking to learn more .
Jim (murals in metal)

cambo
Posts: 48
Joined: Wed Jul 29, 2009 11:49 am
Location: Alberta Canada

Re: AVC problem on my Tracker

Postby cambo » Wed Oct 14, 2009 8:31 pm

i have had a tracker for only ten months now and it has been great. tech support is awesome. i always talk to reid with any problems design or mechanical and he gets things back up and running right away, even on a long weekend! maybe try talking to him.

ce offroad
Posts: 18
Joined: Wed Jun 24, 2009 5:29 pm

Re: AVC problem on my Tracker

Postby ce offroad » Sat Oct 17, 2009 11:49 am

Nope,not right anyway. I reloaded the software no change,i changed my AVC sensitivity from 1 to 8 and it slowed it down enough that It cuts fine that way and sometimes it don't do it at all.


Return to “Tracker CNC”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest