It is currently Mon Dec 18, 2017 1:34 pm

 

sheetcam problem

Post your questions or tips on SheetCam software in this topic.
Fawad Afzal
Posts: 4
Joined: Tue Jun 30, 2015 8:48 pm

sheetcam problem

Postby Fawad Afzal » Sun Jul 02, 2017 8:27 pm

sheetcam not working properly when i do simulation it says your feed rate is 0 and when i going to make g codes its file is 0byes

User avatar
tnbndr
Elite Contributing Member
Elite Contributing Member
Posts: 1363
Joined: Mon Jan 09, 2012 4:30 pm
Location: New Berlin, WI
Contact:

Re: sheetcam problem

Postby tnbndr » Mon Jul 03, 2017 7:45 am

Go to the Help/About and make sure it is a licensed version.??
Dennis
LDR 4x8, Scribe, DTHCIV
PM45
DeVilbiss Air America 6.5HP, 80Gal., 175psi, Two Stage
[email protected], [email protected]
Miller 211
RW 390E Slip Roll
AutoCAD, SheetCAM, Mach 3
https://www.facebook.com/ikescreations?ref=hl
http://ikescreations.com

tcaudle
Posts: 815
Joined: Tue Feb 28, 2012 6:47 pm

Re: sheetcam problem

Postby tcaudle » Mon Jul 03, 2017 11:56 am

A license is not required to do the first 150 lines of code unless its a pirated version. So you should get SOME code If you have operations defined with a tool and feed rates and have the contours on the layer associated with the operation. You should see the blue wider toolpaths as you define the operations. You have to select the correct POST processor to get code.

Fawad Afzal
Posts: 4
Joined: Tue Jun 30, 2015 8:48 pm

Re: sheetcam problem

Postby Fawad Afzal » Fri Jul 21, 2017 6:12 pm

thanks my problem is solved


Return to “SheetCam”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests